dilluns, 19 de desembre del 2011

EN BUSCA DE BOLETS

El dia 30 de Novembre, tota l'escola vam fer una activitat sobre bolets que l'havíem de fer a l'octubre però en aquell temps no se'n feien perquè no plovia i feia molta calor encara.
Al matí vam fer dos grups, petits i grans, quan vam tenir els grups fets, els mestres del camp d'aprenentatge de Guardiola ens van acompanyar a buscar bolets tant de bons com de dolents perquè a la tarda els investigaríem.
Vam anar al bosc de vora l'escola. Quan vam ser-hi ens van explicar que no es podien tallar i s'havien d'agafar per sota l'arrel ja que si no hi entraven microorganismes i no es tornaven a reproduir.
Els bolets que vam trobar van ser:
rovellons, fredolics, pinatells, rossinyols, peus de rata, bolet d'ovella, pet de llops, lletragues, estrelletes, cassoletes, molsa amb fongs...
Quan vam arribar a l'escola ens vam ajuntar per grups i vam fer una tria dels bolets que havíem collit, per estudiar-los a la tarda.
Quan vam tornar de dinar, vam continuar les activitats: vam mirar un power sobre bolets, molt interessant. També vam mirar pels microscopis i vam fer experiments amb els bolets. Ens ho vam passar mot bé i vam aprendre moltes coses. Donem les gràcies al Camp d'aprenentatge perquè ens va agradar molt.